Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

091

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Prosiłbym najpierw o opinie na temat wyżej podanych przeze mnie słuchawek.

Opublikowano

Nie brałbym. Nie ma w ogóle informacji o paśmie przenoszenia. Jak to na stronie producentów. Chwalą się nieznaczącymi informacjami.

Podejrzewam, że góra w tych twoich słuchawkach będzie dobra, a dół albo podbijany, albo za słaby.

Ja bym kupił te Superluxy, które podał Rzary

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Wgl nie przylegają do uszu, o jakimkolwiek komforcie zapomnij, jakość dźwięku jak i wykonania to dwa metry pod mułem, że o gąbkach nie wspomnę.

Nie ma co brać tych przepłaconych Philipsów, to samo masz w słuchawkach za 20zł w tesco.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie nie nie. Te Superluxy są dobre. Sam je mam.

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Grzeją to mnie takie pytania...

Grzanie kabla to mity, a dźwięk w każdych słuchawkach po miesiącu użytkowania może ulec zmianie.

I tak najwięcej zależy od tego, czy membrana jest plastikowa, czy z jakiegoś innego materiału, bo plastiki mają to do siebie, że nie lubią ciepła i w zimnym otoczeniu lepiej grają (basy lepsze etc.).

Bywalec
Opublikowano

No okej, czyli przeciwwskazań do kupna tych słuchaweczek nie ma?;d

Opublikowano

Nie patrz tylko na same parametry i informacje producenta a bardziej na testy czy opinie o nich.

A te superluxy są dobre.

Bywalec
Opublikowano

W tej cenie luxy nie mają konkurencji chyba, że zależy Ci na słuchawkach, z którymi można wyjść na miasto. 

Zależy mi na słuchawkach przeważnie do siedzenia przed komputerem, ale zdarzają się też sytuacje gdzie zabieram je ze sobą.

Opublikowano

Zależy mi na słuchawkach przeważnie do siedzenia przed komputerem, ale zdarzają się też sytuacje gdzie zabieram je ze sobą.

To decyzja zależy od Ciebie. Sam bym nie wyszedł w luxach, ale może Tobie to nie przeszkadza : )

Bywalec
Opublikowano

To decyzja zależy od Ciebie. Sam bym nie wyszedł w luxach, ale może Tobie to nie przeszkadza : )

Gdyby mi nie przeszkadzało to już dawno bym je wziął...

Opublikowano

Witam, sprawdź sobie jeszcze

creative fatality gaming

Chciałbyś mieć własnego bota music 24/7 na swoim serwerze? Napisz do mnie na gg bądź e-mail.

Opublikowano

Eee tam, marudzicie.

Widziałem pełno osób z luxami na mieście i jakoś nikt ich palcami nie wytykał, czy się z nich nie śmiał.

Minusem jest tylko półotwarta konstrukcja, przez co jak będziesz za głośno słuchać muzyki, to możesz denerwować innych wokół Cb.

Możesz ew. zastanowić się nad Sehhneiser hd202, jakieś piękne nie są, ale są małe i mają czysty dźwięk, ale są także droższe.

@Up. powiedz, że żartujesz, proszę?

Opublikowano
Minusem jest tylko półotwarta konstrukcja, przez co jak będziesz za głośno słuchać muzyki, to możesz denerwować innych wokół Cb.

To jest najmniejszym problemem, gorzej jest z izolacją, głośniej będzie słychać samochód pół kilometra dalej niż muzykę.

Opublikowano

Zastanów się nad Maxell Retro DJ. Szybki, punktowy bas, wyostrzona góra i nieco wycofana średnica. Podobno grają gorzej od luxow, ale jest to konstrukcja zamknięta, bo modyfikacjach powinna się sprawdzić na wyjściach. 

To rebrandy Braiwavz HM3. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...